Családállítás & Személyiségintegrációs tréning

Személyiségintegrációs tréning, azaz, személyiségintegrációs családállítás: Emeljük ki és viseljük ékszerként az ékkövet ahelyett, hogy a hátunkon cipeljük a bányát...

Alkotás: tűzzománcok, grafikák, festett kövek, falevelek, fotók, cserépjátékok, írások és más munkák.

Szövegek: a belső kapu napi használata az alkotásban, az életben, a munkában és a közösségben.

Email: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com
Telefon: 0670 590 6972

2007. április 25., szerda

Fehér Szél Hullám



A mai nappal elkezdődik a Fehér Szél hullámvarázs és tart a Fehér Kozmikus Varázslóig. . Lényege a kommunikáció (párbeszéd), a szellem és a lélegzet, tehát az elkövetkező napok nagyon alkalmasak arra, hogy levelezzünk vagy telefonáljunk, kifejezzük magunkat vagy másokhoz kapcsolódjunk.

Nézzük most a finomabb, szellemibb területek kommunikációját: állandóan próbálnak hozzánk kapcsolódni, de közülünk sokan nem képesek már ezt meghallani. Légy figyelmesebb, a szellem sokféleképpen szól hozzánk. Gyakran állatok formájában érkezik a szellem üzenete. Ha különös módon jelenik meg egy állat előtted, magára vonva a figyelmedet, talán üzenetet hozott. Például, ha egy holló követ, amikor sétálni mégy, ez esetleg egy veszélyre való figylemeztetés is lehet. A Szellem néha az álmokon keresztül is üzen, úgyhogy figyelj a rejtett jelentésekre.
(részlet Aaron Skywalker angol nyelvű hírleveléből)


Nincsenek megjegyzések: