Családállítás & Személyiségintegrációs tréning

Személyiségintegrációs tréning, azaz, személyiségintegrációs családállítás: Emeljük ki és viseljük ékszerként az ékkövet ahelyett, hogy a hátunkon cipeljük a bányát...

Alkotás: tűzzománcok, grafikák, festett kövek, falevelek, fotók, cserépjátékok, írások és más munkák.

Szövegek: a belső kapu napi használata az alkotásban, az életben, a munkában és a közösségben.

Email: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com
Telefon: 0670 590 6972

2007. november 22., csütörtök

Meghívó

A hatvani
Hatvany Lajos Múzeum
meghívja Önt, és művészetkedvelő ismerőseit
a Derecskei Fotográfiai Alkotócsoport
kiállítására
A kiállítást megnyitja:
Kocsis István,nyugalmazott
könyvtárigazgató

Közreműködik: Égerházi Réka (fuvola) és Piller Imre (brácsa)
Megnyitó: 2007. november 30. (péntek) 17 óra

Megtekinthető:
2007. november 30 - december 21.
Munkanapokon: 10-14 óráig
a Hatvany Lajos Múzeum emeleti kiállítótermében. 3000 Hatvan, Kossuth tér 11.

Kiállítók: Bottyán Katalin, Dauda Lajos, Gál Imre, Gulyás László, Farkas Zsolt, Lieszkovszky Veronika, Rékasi Attila, Rizán Zsolt, Tiba Csaba, Szabó Csilla, Szőllősi János

A kiállítást támogatták:

Derecske Város Önkormányzata
*
Satrax Kft
*
Gódor Kálmán Alapítvány
a Hatvany Lajos Múzeumért



A Derecskei Fotográfiai Alkotócsoport hat éve képviseli, népszerűsíti a fotókultúrát Derecskén és a régióban. Szervezi, koordinálja, és szakmailag segíti az alkotó tevékenységet folytató tagok munkáját, kiállítási lehetőséget biztosít műveiknek az ország egész területén.
Fontosnak tartom kihangsúlyozni az alkotócsoport regionális működését, nagy örömünkre hajdúszoboszlói, debreceni, nádudvari és Budapesti polgárok is erősítik közösségünket. Alkotóink megyei, országos és nemzetközi fotópályázatokon, kiállításokon szerepelnek. Csoportos kiállításokat rendeztünk Debrecenben, Mezőtúron, Győrben, Szentesen, Nádudvaron, Hajdúszoboszlón, Derecskén, Nagyváradon, Konyáron, Berettyóújfaluban. Az alkotócsoport egyéni kiállításokat szervez a legaktívabb tagjainak. 2005-től az alkotócsoport részt vesz a Hajdú-Bihar-Bihor (Románia) Eurorégiós fotóművészeinek kiállítás sorozatán Debrecenben és Nagyváradon.
2006 novemberében az ötéves jubileumi kiállítás keretében került bemutatásra az alkotók eddigi tevékenységét felölelő 40 oldalas fotókatalógus, mely a Derecske Város Önkormányzatának támogatásával valósult meg. Két éve működik honlapunk, kérem látogassanak el hozzánk:
www.derecskeifotoklub.satrax.hu

Nincsenek megjegyzések: