Családállítás & Személyiségintegrációs tréning

Személyiségintegrációs tréning, azaz, személyiségintegrációs családállítás: Emeljük ki és viseljük ékszerként az ékkövet ahelyett, hogy a hátunkon cipeljük a bányát...

Alkotás: tűzzománcok, grafikák, festett kövek, falevelek, fotók, cserépjátékok, írások és más munkák.

Szövegek: a belső kapu napi használata az alkotásban, az életben, a munkában és a közösségben.

Email: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com
Telefon: 0670 590 6972

2008. január 1., kedd

emailben kaptam - köszönöm , Magda:)

Ne féljetek!

Csü, 12/27/2007 - 10:38 Foka

Itt van a küszöbön az új esztendő és társadalmunk "szócsövei" máris teleharsogták a fülünket, tömik elménket legújabb ijesztgetéseikkel. Áremelkedések, politikai viszályok és még sorolhatnám, de nem teszem, mert - nem érdekel. Hogy-hogy nem érdekel, hiszen itt élek ebben a világban, nem dughatom a homokba a fejem - vélhetnék sokan. Való igaz, hogy testem s benne elmém is jelen van ebben a világban, de lényegi részem, valós önmagam mindettől független, hiszen - ahogyan Ti is - végtelen és határtalan lény vagyok, a dolgok irányítója, szemlélője és nem szükségszerű elszenvedője. E világban az úgynevezett uralkodó szellemiség (ami nem lesz már sokáig uralkodó, ahogy egyre többen ébrednek fel a "Mátrix" kómájából) szeret minket félelemben tartani, hisz' magából a félelemből táplálkozik. Fontos számára, hogy mindig legyen valamilyen félelem, rettegés a sarkunkban vagy magánügyi gondok, álláshiány, pénzzavar, politikai acsarkodások, gázszámla, részletfizetés, betegség és ki tudja még milyen formában. Ahogy a Biblia írja: „Az ördög mint ordító oroszlán jár szerte azt lesve, kit nyelhet el.” Ne gondoljunk vasvillás, bojtos farkú patás lényre, hiszen itt egyszerűen a félelemről van szó. A félelem maga az ördög, a Te egyetlen ellenséged.

Mit tegyünk hát? Gyűlöljük a félelmet? Nem. Hiszen a félelem azt szereti, ha vele foglalkozol, abból táplálkozik. A félelem a jól-lét érzés hiányából fakad, gyakorlatilag nem is energia, szemben az örömmel és a szeretettel. Tehát úgy a legjobb felfogni a félelmet, hogy számunkra nem is létezik! Nem, nem kell szemet hunynunk felette, csak ha félelemről van szó, maradjunk meg szemlélőkként, hiszen a mi választott valóságunkban a félelemnek - mivel egy HIÁNY - nincs helye!

A televízió képernyőjén félelem feszül félelemnek politikai szóvivők képében. Mindegyik a jó oldalnak mondja magát, de amit "prédikálnak" mindkét oldalon a félelemből fakad. Azt akarják elhitetni veled, hogy ez a lehetőséged van és punktum. Vagy jobbos vagy vagy balos. Ne higyj nekik! Van ugyanis egy saját választásod, nem kell ilyen kényszerű "konzerv" választást magadévá tenned, ez nem a Tied! Válaszd azt, amitől jobban érzed magad, mindig érzelmi vezérlőrendszered legyen az, ami meghatározza választásodat, és ne egy eléd tárt kényszerű alternatíva! A Te választásod legyen az ÖRÖM, a Te választásod legyen a SZERETET és az, hogy JÓL ÉRZED MAGAD, nem számít mit harsog a média. A politikának egyetlen célja van ebben a világban: fenntartani társadalmilag az állandó félelmet valamitől. Ha pedig épp nincs valami jelentős dolog, amitől egy társadalom félhet, akkor generál gyorsan valamit. Lásd a 2001 szeptember 11-i "terrortámadást". Csupán egy jó eszköz volt a "hatalom"-tól, hogy újra fenntartsa, "felfrissítse" a társadalomban lanyhulni látszó félelem-rácsokat. Egy híres történész mondta egyszer, hogy ellenségkép nélkül nem létezhet társadalom. Ezt csak azért írtam le, hogy lásd, mi irányítja a mi "bölcs" és tanult társadalmi elitünket. Ezek a faramuci normák végigkísérik a történelmet. Hidd el, "felsőbb körökben" is sokan ismerik a Titkot és igyekeznek valóban titokként kezelni, de mivel motivációjuk nem a szeretet és az öröm, kicsúszik a kezeik közül és valami egészen más lép a helyébe. Fontos tudnod, hogy Te ezeken a rácsokon KÍVÜL élsz, rád nem kell hogy hatással legyenek ezek a rácsok.

Mit mondok? Hogy útáljuk a politikusokat és a világi hatalmakat, akik ilyen félelem-börtönben tartják a világot saját alantas hasznuk érdekében? Nem! Éppen ellenkezőleg! Benned akkor is öröm és szeretet legyen, ha a "hatalom" börtönben igyekszik tartani Téged. Ne félj! Ugyanis NINCS MITŐL FÉLNED. Ne légy senki ELLEN, hanem légy valakiÉRT. Elsősorban önmagadért. Ne a valaki vagy valami ELLEN motiváljon, hanem a valaki vagy valamiÉRT. A valaki vagy valami ELLEN cselekedet mindig a félelem megnyilvánulása, amiből semmi jó nem fakadhat! Tehát cselekedeteidet még csak ne is a félelem ellen tedd, hanem az örömÉRT! Soha ne "kontra" cselekedj, hanem "pro". Hiszen ez is a Titok egyik legfontosabb üzenete! A negatívumok ugyanis csak akkor képesek materializálódni, ha TE megengeded azáltal, hogy engedsz a félelemnek. Nem véletlenül írtam idézőjelben a hatalom szót. Mert számunkra nem jelent hatalmat. Hiszen a legfőbb hatalom, a szeretet, a Forrásenergia, a Mindenség, az Univerzum bennünk van, mi magunk is részei, sejtjei vagyunk. Egyedül érzelmeink, érzéseink határozzák meg, mi jöhet ebbe a látható világba és mi nem. Te választasz. A világi "hatalom" el akarja hitetni Veled, hogy a választás nem a Tied, csak bizonyos nevetséges alternatívák állnak rendelkezésedre. Vagy Jóskát választod vagy a Pistát, vagy ezt a pártot vagy azt a pártot, de ezen csak mosolyogj, mert ez nem így van, ez csak egy ködfátyol, egy nevetséges illúzió, aminek Te magasan fölötte állsz. A reklámok a hasadba igyekeznek beszélni, hogy mivel itt a tél, törvényszerű, hogy megfázz, hogy influenzás legyél, hogy köhögj, hogy "robitusszin" nélkül jaj neked, hogy a bőröd menthetetlenül elráncosodik és tönkremegy, ha egy bizonyos összetételű készítményt nem használsz. A hírek a hasadba igyekeznek beszélni, hogy az év eleji árdrágulások a padlóra küldenek és mindenféle krach fenyeget, úgy próbálják Eléd tárni a következő évet, mint valami fenyegetést. De számodra ezek ne legyenek hírek!

Mondok Neked egy jobb hírt: Ennek az "árnyékvilágnak" ami kétségbeesetten és félelemtől remegve igyekszik bekebelezni mindent és mindenkit, Te csak szemlélője vagy, az Örökkévalóságból és a Tökéletességből szemléled ezt az anomáliát és KÉPES VAGY RAJTA VÁLTOZTATNI! Itt és most is akár!

A pártok és a politika, a média, a reklámok stb. azt akarják Beléd sulykolni, hogy tenned kell ez ELLEN meg az ELLEN, tégy a gyűlölet ELLEN, tégy a szegénység ELLEN, tégy a rasszizmus ELLEN, mindig csak az ELLEN van kihangsúlyozva. És sokak becsapott elméje azt hiszi, hogy mikor ilyen felfogásban áll neki cselekedni, akkor ő a jó oldalon áll. Nem tűnik fel, hogy ezeket a felszólításokat, mégoly pozitívnak tűnő csengésük ellenére is a FÉLELEM motiválja, már maga a koncepció HIBÁS, nem jó! Bármennyire is jószándékúan hirdeted Te is ezeket a dolgokat és cselekszel is, ezzel gyakorlatilag a félelmet hirdeted, táplálod. Meg vagy vezetve, mert rossz irányból közelítesz, még ha jó szándékból is.

Én azt mondom neked, NE FÉLJ! Ne a gyűlölet ellen tégy, hanem a szeretetÉRT! Ne a rasszizmus ellen tégy, hanem a társadalmi egyenlőségÉRT. Ne a szegénység ellen tégy, hanem a jólétÉRT. És így tovább. Helyezd új alapokra a felfogásodat és minden meg fog változni körülötted! Barátaim, eddig be voltunk csapva. Olyanok voltunk, mint az orvos, aki azt hiszi, hogy gyógyít, mikor rettenetes sugarakkal bombázta a daganatot, ment a daganat ELLEN. Ahogy a jelenlegi materialista orvostudományt is a betegség ELLEN motiválja (vagy a gyógyszerkonszerneket a profit - de ez már más téma). Át kell térnünk az ELLEN-ről az ÉRT-re! Minden meg fog változni, méghozzá csodálatosan! Az ELLEN - bármilyen bátornak is hangzik -, de a félelem szava. Nem azt mondom, hogy ezután tartózkodj az "ellen" szó használatától, nem kell, hogy ezzel egy újabb félelemből fakadó kontrollt ragassz a szokásaidhoz, azzal csak átesnél a ló túloldalára. Csak azt mondom, szépen, békében, nyugodtan, örömmel változtass a felfogásodon. Gondoljunk csak arra, hányan mentek el úgy szavazni, hogy csak azért mennek el letenni a voksukat, nehogy a másik győzzön. Tehát nem valakiÉRT mentek, hanem valaki ELLEN. Ez borzalmas. Nem is csoda, hogy Magyarországon, bármilyen párt is legyen hatalmon, mindig politikai fiaskó és elégedetlenség követi a választásokat, ha az emberek ilyen szellemiséggel szavaznak. Meg kellene érteniük, hogy itt tökmindegy, melyik párt, irányzat kerül hatalomra, ha a szavazók helytelen, félelemből fakadó motivációja által kerül oda.

NE FÉLJ! Ugyanis nincs mitől félned, bármit is mondjanak Neked! Mitől kellene félnie az Örökkévaló Mindenségnek? Te is része vagy, tehát Neked sincs mitől félned! A félelem pusztán egy illúzió, sőt az illúzió hiánya, egy semmi, egy mínusz, egy NINCS-dolog. Jönnek a gázszámlák? Csókold meg a sárga csekkeket és adj hálát, hogy ki tudod fizetni őket - mert KI TUDOD! Ugyanis nincs Benned félelem, hogy miből fogod kifizetni, mert rendelkezésedre áll az Univerzum végtelen gazdagsága. Miért kellene egy Istennek félnie bármitől is? Influenza járvány? Ha-ha-ha! Ne félj tőle, mert a félelmed kiskapuja az, amin be tud surranni. Ha pedig mégis beengedted, akkor se félj tőle, ne is gyűlöld, ne átkozódj miközben tüsszögsz, mert ahhoz csak ragaszkodik. Hidd el, hamarabb távozik, ha elengeded és a helyét betöltöd ÖRÖMMEL. Mióta így gondolkozom az influenza felől, egyszer sem voltam beteg. Körülöttem mindenki köhögött, lázas volt, és ugyanúgy érintkeztem velük, de soha nem kaptam meg, ennek már vagy öt éve. Mert ezt választottam! "Jaj, nehogy már ez ilyen egyszerű legyen!" - szinte hallom, hogy sokan ezt mondják legyintve vagy felháborodva. Én pedig nevetve azt mondom: DE! Márpedig ez ilyen egyszerű! Minden csak választás kérdése. Választhatod azt, hogy beengeded a fényt, vagy azt, hogy csukva tartod az ablakot. Bármit választhatsz. A félelmet is választhatod. De akkor ne csodálkozz a következményein. Én azt mondom mégis, hogy ne válaszd a félelmet. Válaszd az Életet!

Azt mondják, hogy a szeretet ellentéte a gyűlölet. Ez is egy téves tanítás. A gyűlölet ugyanis csupán a félelem egy lecsapódása, következménye, egy amolyan hiányból fakadó valami, anomália. A szeretet ellentéte a félelem. Ha rájössz erre, egészen másként fogsz gondolkodni és egészen egyszerűen felül tudsz emelkedni bármin.

A materialista tudomány kimutatta, hogy agyunk másodpercenként négyszáz milliárd bitnyi információt dolgoz fel. Ennél sokkal több - végtelen számú - információ éri agyunkat, de ebből "csak" négyszáz millárd bitet dolgoz fel csodálatos agyunk. Ebből a négyszáz milliárd bit információból azonban mindössze kétezer bit információ tudatosul a homloklebenyen másodpercenként. Nagy számok, és csodálatos teljesítmény, ugye? Mi van azzal a többi információval, ami nem tudatosul? Van egy jó hírem: Tőled függ, melyek azok, amelyek tudatosulnak. Te választod ki, mely információk tudatosulnak. Tehát ami a homloklebenyeden tudatosá váló információ, annak a húszmilliószorosa az, amit az agyad fel is dolgoz. Azt mondom, ezen érdemes elgondolkozni. Hiszen ez is csak azt mutatja, mennyire fantasztikusak vagyunk még testünkben is. Ez is csak azt mutatja, micsoda bőséges választékunk van abból az információhalmazból, ami rendelkezésünkre áll. Ebben az információhalmazban csak elenyésző rész az, ami félelem, mégis az emberek többsége azt választja. Nem kell ennek így lennie. Te se válaszd a félelmet. Ne félj. Hiszen a Biblia is azt mondja: "Ha Isten velünk, kicsoda ellenünk?" Márpedig Isten velünk van. Hiszen mi magunk is Isten szerves része vagyunk. Isten pedig nem fél. Hiszen Isten a Szeretet, Isten az Öröm. Mi vagyunk Isten. Nem, Isten nem egy rajtunk kívül álló felsőbb hatalmasság, aki úgy tekint ránk, mint apró hangyákra, és várja a mi könyörgésünket. Mindezt az ostobaságot csak a vallás igyekezett elhitetni az emberiséggel, a vallás, amit elit hatalmasságok kreáltak (Már a Niceai Zsinat is ilyen tudatossággal ült össze), hiszen bármennyire is a szeretetről papol a vallás, de a félelmen alapszik. Istenfélelem. Maga a szó is egy paradoxon, hát nem vesszük észre? Barátaim, mi magunk vagyunk a Forrásenergia, a Teremtő Energia, a Szeretet, az Öröm.

Ébresztő! Hiszen erről szól még a Biblia is, ha valaki nyitott szívvel és józan elmével olvassa. Mi vagyunk Isten. Együtt. Mind. Érzelemhullámok áradatában ragadt amnéziás istenek. De sokan felébredtünk, olyanok voltunk, mint Isten elzsibbadt keze vagy lába. Most, hogy kezd visszatérni a vérkeringés Isten tagjaiba, csodálatos változások fognak bekövetkezni. Tehát azt mondom Neked még egyszer: Ne félj! Nincs mitől. Ez ilyen egyszerű. Ne hidd el, ha valaki mást mond. Minden a Tiéd, hiszen Te vagy a Minden.

Nincsenek megjegyzések: