Családállítás & Személyiségintegrációs tréning

Személyiségintegrációs tréning, azaz, személyiségintegrációs családállítás: Emeljük ki és viseljük ékszerként az ékkövet ahelyett, hogy a hátunkon cipeljük a bányát...

Alkotás: tűzzománcok, grafikák, festett kövek, falevelek, fotók, cserépjátékok, írások és más munkák.

Szövegek: a belső kapu napi használata az alkotásban, az életben, a munkában és a közösségben.

Email: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com
Telefon: 0670 590 6972

2007. január 12., péntek

Unikornis 12.

Az Avarim
A Hét Ház közül az emberek elsősorban az Avarimokat ismerik, mert ők a leggyakoribbak világunkban és a legérdekeltebbek a mi dolgainkban. A Nyugati Birodalom gondviselői ők, sok gyógyító feladattal megbízva. Láthatatlanul közelítenek meg minket, halandókat, észelelésünk határain végiglopózva. Ki ne érezte volna valaha az Avarim édes jelenlétét? Elröppenő bizonyossága az örömnek, s a szív vágyakozásának a szellem szárnyalása, a lelegzet rebbenése, szívfacsaróan, mint a szomorúság. Egy törékeny pillnat, gyorsan tovasuhanó, megfoghatatlan, álmokba és költészetbe burkolózó.

A Karkadam

Milyen szúrósak és mélységesek az Ő szemei! Mint két inkvizítor, feneketlenek és sötétek, bár valójában kékek, mint minden fajtájabelinek. Úgy is hívják őket: a Reem. A Karkadamok urai a magánynak és az elhagyott földeknek. Sehol sem maradnak sokáig, szakadatlanul vándorolnak, fáradhatatlanul és vadon. Termetre nagyobbak, mint az Avarimok, s szakálluk különösen tömött.

A Nimbi

A kisebb házak legkedveltebbje a Nimbi. Ők a legmeghatározhatatlanabbak az összes Unikornis közül, és bár számosan vannak, elkerülték a hivatalos krónikák figyelmét. De a Nimbi jól ismert a csecsemők és a kisgyermekek előtt, mivel az Ő feladata teljesen velük kapcsolatos. A Nimbi rendkívül fürge, és sohasem nagyobb két arasznál.



A Killina

A Hét Ház közül a legritkább a Killina. Elvétve pillantja meg az ember. Pihenés nélküli, folytonos mozgásban lelik örömüket, mert sok terület van uralmuk alatt. Belső természetük világít, szent tüzet bocsátva ki. Az ő jelképük a tüzes szarv, olyan gyémántkeménységű hatalomé, ami a hlandók látásának legszélső határán rezeg - kevés szem képes észlelni. E világon az ő birodalmuk a Keleti Királyság, de ritkán avatkoznak az Ember dolgaiba. Az Ő feltűnésük jele egy rendkívüli érkezésnek, bejelentve egy nagy király uralkodását, vagy egy magasztos és csodás születést. A Killinákra bízták a Három Titok Kimondásának őrzését, amit Nagy Titoknak is neveznek, hogy csak jelen korunk végén nyilatkoztassák ki azt.

Nincsenek megjegyzések: