Családállítás & Személyiségintegrációs tréning

Személyiségintegrációs tréning, azaz, személyiségintegrációs családállítás: Emeljük ki és viseljük ékszerként az ékkövet ahelyett, hogy a hátunkon cipeljük a bányát...

Alkotás: tűzzománcok, grafikák, festett kövek, falevelek, fotók, cserépjátékok, írások és más munkák.

Szövegek: a belső kapu napi használata az alkotásban, az életben, a munkában és a közösségben.

Email: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com
Telefon: 0670 590 6972

2007. január 14., vasárnap

Unikornis 14.



Hol lakik az unikornis?

E teremtménynek nincsen állandó lakhelye, az ő igazi palotája a Kert, és mindig szem előtt tartja, hogy ő hírnök egy idegen földön.
Még mindig tartanak azok az idők, amikor egyszerűen várnia és virrasztani kell. Vándorlásai folyamán vissza-visszatér a lakhelynek nevezett pontokra, ahol biztonságosan megpihenhet. A lakhely néha csak egy páfrányokból font fészek a magas fűbe rejtve, vagy egy mohás folt egy eldugott tisztáson. Az Unikornis készítheti menedékét egy összegubancolt vadrózsasövény közepén (ami az ő választott növénye), vagy kereshet magának egy lugast egy örökzöld alatt, aminek sűrű ágai a földre konyulnak - néha, szükség esetén, közel az emberek lakta területekhez. E helyek mind szóba jöhetnek lakhelyként, és nem lehet tudni, melyik az igazi.
Az Unikornis vonzódik a forrásokhoz is, és azokhoz a helyekhez, ahol a folyók erednek. Minden hely közül jobban kedveli azonban azokat az üregeket, amiket néha a Természet alkot a vízesések mögött.

Nincsenek megjegyzések: