Családállítás & Személyiségintegrációs tréning

Személyiségintegrációs tréning, azaz, személyiségintegrációs családállítás: Emeljük ki és viseljük ékszerként az ékkövet ahelyett, hogy a hátunkon cipeljük a bányát...

Alkotás: tűzzománcok, grafikák, festett kövek, falevelek, fotók, cserépjátékok, írások és más munkák.

Szövegek: a belső kapu napi használata az alkotásban, az életben, a munkában és a közösségben.

Email: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com
Telefon: 0670 590 6972

2017. február 8., szerda

Tájékoztató a személyiségintegrációs állításokról és adatvédelmi nyilatkozat

Mit ismert fel Hellinger? 

A mező, vagy tér bizonyos pontjai más-más energiákat hordoznak, s az adott állító kérésének, céljának megfelelő erőkkel rendeződnek be. A képviselők, (azaz társak) akik jelen vannak, erre az energetikára hangolódnak rá, és ráérzésük segítségével – egyfajta drámajátékot alkalmazva – mutatják meg, képviselik azt a múltbeli szereplőt, többnyire családtagot, akinél valaha blokkolódott a szeretet áramlása.

Hellinger és tanítványai, követői felismerték, hogy ha életünkben elakadás, zavar mutatkozik, az a család korábbi eseményeinek harmóniába hozásával, régi kötődések oldásával, kitaszított, akár nem is ismert családtagok szívünkbe fogadásával, sorsának megtisztelésével többnyire gyógyítható. A gyógyírek tehát a felismerés,  a csalában/közösségben elfoglalt valós hely elfögadása, az elismerés, a szeretet és a tisztelet. 

Miben más a SzINT? 
A SzInT módszere alkalmazza a családfelállítás, a drámatechnikák és a kineziológia eszköztárát is. Ha szeretnéd megismerni részletesebben, kérlek, olvass tovább: http://csaladallitasesszemelyisegintegracio.cafeblog.hu


A Transzgenerációs epigenetikus kineziológia felismerései alapján a személyiség, a sors jelenben megnyilvánuló jellegzetességei, akár problémái a család, illetve az inkarnációs múlt eseményeinek máig kisugárzó hatásából fakadnak, az abban rögzült minta szerint alakulnak ki. A kineziológia eszköztárából ezt a szellemiséget, illetve az izomtesztelést fogjuk használni.


A pszichodráma a hagyományos családállításnál jóval több lehetőséget ad a felbukkanó érzelmek kifejezésére, illetve a szituáció modellezésére. Alkalmanként ezért dramatikus elemeket is alkalmazunk.

A személyiségintegrációs állítás nevet azért kapta a módszer, mert a gyógyulás folyamata az, hogy azok a személyiségelemek, melyek eddig akár egymás ellenében dolgozva akadályozták az állítást kérőt abban, hogy teljes életet éljen, az állítás segítségével finoman közeledni tudnak egymáshoz. Tulajdonságaink, vágyaink, képességeink és tetteink egymással összhangba tudnak kerülni. Minthogy minden ember családja múltjának, s saját inkarnációs múltjának, ugyanakkor közösségeinek egyszeri, csodás és megismételhetetlen teremtménye, célunk az, hogy ez a teremtmény a maga legmagasabb SZINT-jén tudjon élni. 
A módszert Pozsgai Nikoletta dolgozta ki, s 2013-14 során adta át egy kisebb csoportnak.  A képzés OSAP azonosítója: 2013/SzInT ÁV1. E tanfolyam számomra is meghatározó volt. Kiemelkedik számos végzettségem (etnográfus, kulturális menedzser, szervezetfejlesztő, tréner, kommunikációs és vezetői tréningek, kiállításrendezés stb.) közül, és a szabadság, az önkifejezés, a teremtő alkotás egy új dimenzióját nyitotta meg számomra. Szorosan kapcsolódik viszont az egyéni önismereti és önfejlesztő munkámhoz, melyeket részben önállóan, saját módszereimmel, részben pedig szintén a Grál Házban elsajátított módszerekkel végeztem: NEF (Női erőforrás aktiváló mozgásmeditáció), Szinkron tréning, Perszonaszkóp stb. Igyekszem valamennyit méltón képviselni, ugyanakkor hitelesen közvetíteni azt is, ami az én lelkemben már régóta él. 
Állításvezetői vizsgám óta körülbelül havi rendszerességgel tartok állítói napokat egyedül vagy más állításvezető társaimmal.
Ezek többnyire a Grál házban vannak, ahol én is tanultam, de szoktam állítást tartani Pásztón vagy más településeken is. 
Jelentkezés és további információk: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com
Az állítást vezeti: Bottyán Katalin (bottyankatalina.blogspot.hu)
Mikor és mire érdemes SzINT állítást kérni? 
Nehéz élethelyzeteink és életproblémáink, úgy mint párkapcsolat, családon belüli problémák, pénzügyi helyzet javítása, rossz hangulat, nem teljesen érthető okokból származó nehézségeink a személyiségünknek általunk nem ismert területeiről származnak, jellemzően szorosan kapcsolódnak a családunk múltjához. Az őseink el nem sírt könnyeit sírjuk el, az ő meg nem oldott problémáikat igyekszünk feloldani úgy, hogy közben hozzájuk hasonló sorshelyzetek elé állítjuk magunkat. Ezek mind átvett és nem sorsszerűen, hanem a lélek által önként hordozott terhek.
Ezeket úgy tudjuk enyhíteni, illetve oldani,  hogy a csoport közösen leképezi a nehézség, konfliktusok által alkotott mintát és a Bert Hellinger, Mérei Ferenc és mások által leírt törvények ismeretében azonnal oldjuk is ezeket.
 A tapasztalat az, hogy minden esetben bekövetkezik javulás az állítások hatására, azonban többnyire 4-5 alkalom szükséges a megnyugtató rendeződéshez. Mint a legtöbb gyógyulás, ez is járhat átmenetileg fájdalommal, a konfliktusok ideiglenes megerősödésével, azonban ez ilyenkor egy nagy haszonnal járó befektetés….
A személyiségintegrációs állításvezető tud dolgozni személyiségtérben, jelen életben, generációban, előző inkarnációs térben és kollektív tudattalan terében is, vagy használhatjuk kiindulási alapul a testet, a horoszkópot, attól függően, hogy hol a téma gyökere, optimális gyógyulási tere, milyen alapokkal érkezik az állító.
Helyszín: 
Többnyire a Grál Ház, 1073 Budapest, Erzsébet körút 58. I.1. (Erzsébet körút és Király utca sarka). Megközelítés: 4-6-os villamosokkal.
Alalkalmanként más helyszínen is tartok állításokat (Pásztó, Aszód), illetve szívesen megyek bárhová, ahová meghívnak. 

Részvételi díj

állítóknak: 15.000 Ft, 

segítőknek: felajánlás alapú - azaz általad szabadon megválasztott összeg. 

Ha számlát igényelsz, kérlek, előre jelezd emailben. Köszönöm! 

kedvezményekkel kapcsolatban kérj információt: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com


Adataidat, email címedet, illetve az állításon elhangzottakat soha nem adjuk ki harmadik félnek. 
Alkalmanként online hirdetések segítségével igyekszem elérni a célközönségemet. A hirdetések esetlegesen gyűjthetnek olyan adatokat, amelyek (a) harmadik féltől származó cookie-k, webes jelzők és hasonló technológiák használatával gyűjthet vagy kaphat adatokat az oldalról és egyéb internetes helyekről, és ezeknek az adatoknak a felhasználásával mérési szolgáltatásokat nyújthat, illetve hirdetéseket tehet célzottá. Amennyiben ezt el szeretnéd utasítani, a döntésedet végrehajtó mechanizmust a www.aboutads.info/choices oldalra mutató hivatkozásra kattintva érheted el. 

Nincsenek megjegyzések: