Családállítás & Személyiségintegrációs tréning

Személyiségintegrációs tréning, azaz, személyiségintegrációs családállítás: Emeljük ki és viseljük ékszerként az ékkövet ahelyett, hogy a hátunkon cipeljük a bányát...

Alkotás: tűzzománcok, grafikák, festett kövek, falevelek, fotók, cserépjátékok, írások és más munkák.

Szövegek: a belső kapu napi használata az alkotásban, az életben, a munkában és a közösségben.

Email: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com
Telefon: 0670 590 6972

2008. október 26., vasárnap

Valójában Kehidakustányba készülök


Az élet kék erői

Nagyon szép lett az új anyagom: fotómontázsaim annyiban fejlődtek tovább, hogy ötvöződtek a szabadkézi rajzzal, így mind egyedi lett. Szép keretbe kerültek, nem győzöm nézegetni őket. Nem csak technikailag újak, hanem az alkotás során én is megértettem sok mindent, olyan dolgokat, amiknek töredékéről feljegyzések vannak ebben a blogban is. Próbálnom kellene majd szöveges párokat készíteni hozzájuk, de most még azzal, hogy annyit gondolkodom róluk, amennyit bírok, próbálom saját magamban rögzíteni, megtartani az üzenetüket.
A rajzok folytatódnak a paszpartun, ez nem egyszerűen a szépség miatt van így, hanem azért, mert ezáltal látszik is, amit tudok, hogy a valóság egyetlen rétege sem lezárt, holott annak hiheti magát a másikról való tapasztalat híján: inkább az a helyzet, hogy az egyik valóság-világ történéseivel formálja a másikat.

Az "Élet kék erői" leginkább szép párja, a "Nyugvó és születő valóságok" mellett gyönyörű. Ezek alapja a "Fényjegyzetek" sorozat két tagja, (Pitypang és Vadmurok) - ezek az egyszerű vadvirágok láthatóan tükrözik a kozmikus rendet. Régóta forgatom ezt magamban, ezért, hogy spirálok, csillagok teremtek körülöttük.

Születőben az új "Nap kertje", azt hiszem...

Nincsenek megjegyzések: