Családállítás & Személyiségintegrációs tréning

Személyiségintegrációs tréning, azaz, személyiségintegrációs családállítás: Emeljük ki és viseljük ékszerként az ékkövet ahelyett, hogy a hátunkon cipeljük a bányát...

Alkotás: tűzzománcok, grafikák, festett kövek, falevelek, fotók, cserépjátékok, írások és más munkák.

Szövegek: a belső kapu napi használata az alkotásban, az életben, a munkában és a közösségben.

Email: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com
Telefon: 0670 590 6972

2010. október 10., vasárnap

Eloldozás

Egy fürt a tűzbe
a halott fényhozóért
az elvesztettért
a kedves árulóért
Egy fürt a tűzben
a vágy jelképeképpen
Megmaradni
az Úrnő segítsen!


(Kiegészítés:http://csillagmag.hu/tudatmag/tiz-tiz-tiszta-viz/
cikkben le van írva az asztrológiai háttér, amire ez a nagyon munkás éjszakám támaszkodott. A Szaturnusz együttállása a Merkúrral a Szűzben számomra nagyon aktivizáló volt, hiszen születési képletemben is pontra együtt áll ez a két bolygó csak nem a Szűzben, hanem a kör túlsó oldalán a Halakban az elveszített ikertestvér, a Másik jeleként. A Szűzben viszont mi is lenne nálam, ha nem a Hold. Így mikrokozmikus rejtekemben jártam a legfájóbb és legrégibb mélységekben és a mulandóság e súlya alól is feltörtek a könnyeim és ezek a szavak. Aztán láttam álmom és ébredésem között két hatalmas madarat, egyiket a másik után, megfeketedett angyallá válva fejjel lefelé lezuhanni az új piramisok és kerek templomok gyönyörű városa, Atlantisz fölött, majd láttam, hogy a bukott angyalokat követve a csodás épületek a mélybe süllyedtek, törmelék temette be őket. Elmúlik minden.)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

The Moon
shines
on a cat

Meow

As a native Swede, I am particularly proud of my love poetry suite Sonnets for Katie.

My Poems

My wallpaper art Babes!

Sexuality introduces Death to Being; and indeed Life simultaneously. This is the profound Myth of the Eden. The work of the Serpent. Bringing us out of "blessed" Standstill. So, in contrast to the mindless pietism of vulgar Christianity, my personal "Christo-Satanism" should be given serious thought by the Enlightened Few, the Pneumatics, the 1% Outlaws. The Light Bringer must be rehabilitated, beacause if not, the All of it simply doesn't make sense: true Catholicism is necessarily Meta Catholicism.

My philosophy

Poétudes

Fremde Gedichte

And: reciprocity: for mutual benefit, you will do me a favor promoting your own blog on mine!

Yours,

- Peter Ingestad, Sweden