Családállítás & Személyiségintegrációs tréning

Személyiségintegrációs tréning, azaz, személyiségintegrációs családállítás: Emeljük ki és viseljük ékszerként az ékkövet ahelyett, hogy a hátunkon cipeljük a bányát...

Alkotás: tűzzománcok, grafikák, festett kövek, falevelek, fotók, cserépjátékok, írások és más munkák.

Szövegek: a belső kapu napi használata az alkotásban, az életben, a munkában és a közösségben.

Email: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com
Telefon: 0670 590 6972

2014. szeptember 14., vasárnap

Személyiségintegrációs tréning



Miért vágyunk arra, hogy érett, integrált személyiségként éljünk?
Miért oldjuk a generációs és az előző életes blokkokat?

Azért, mert arra vágyunk, hogy annak a karmának a gyümölcseit élvezzük, amit az akkori optimális magatartásunkkal, választásunkkal értünk volna el, viszont a lelkünk arra a stabil, átégett, átfényesített tapasztalatra is vágyik, amit azáltal szerzünk, hogy látjuk, megéljük és meggyógyítjuk a tettek, a kiélt harag, nyers indulatok, a szeretetlenség következményeit.


Ezt a kettőt hozzuk összhangba, amikor az kollektív-inkarnációs mezőben állításokat végzünk. Egy védett, biztonságos közegben megtudjuk, mi az, ami volt, és aminek lennie kellett volna. E találkozások által gyógyítjuk a múltat, oldjuk a sorskötelékeket és megszerezzük az átégetett tapasztalatot. A munka által a lelkünk azon terében, ahová az állítás idejére belépést nyerünk, bölcsességre teszünk szert. Ez minden állítás legnagyobb, legszebb hozadéka.

A módszer a Pozsgai Nikoletta által kidolgozott személyiségintegrációs tréning, ami a családállítás, a drámatechnikák és a kineziológiai izomtesztelés eszköztárát használja gyógyulásod érdekében. Az állítást az adott kérdés, probléma függvényében végezhetjük fogalmi szinten, a személyiséged belső terében, jelen életedben a jelenlegi családodban, generációban, előző életben, esetleg még más módokon is. A cél mindig az, hogy ott, ahol blokk volt, a szeretet áramoljon. 

Az állítást én vezetem - személyiségintegrációs állításvezetői oklevél birtokában. 

További olvasnivalókat találsz ezen a blogon a családállítás és a személyiségintegrácó címkére kattintva.  


Havonta egyszer kipróbálhatod te is Pásztón... 
Hírek itt - jelentkezés: szemelyisegintegraciopaszto@gmail.com

  


Nincsenek megjegyzések: