Családállítás & Személyiségintegrációs tréning

Személyiségintegrációs tréning, azaz, személyiségintegrációs családállítás: Emeljük ki és viseljük ékszerként az ékkövet ahelyett, hogy a hátunkon cipeljük a bányát...

Alkotás: tűzzománcok, grafikák, festett kövek, falevelek, fotók, cserépjátékok, írások és más munkák.

Szövegek: a belső kapu napi használata az alkotásban, az életben, a munkában és a közösségben.

Email: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com
Telefon: 0670 590 6972

2006. december 5., kedd

Nap kertje kiállítás Hatvanban

e

Tegnap volt a Hatvany Lajos Múzeumban a kiállításmegnyitó: ennyi kedvességet, szeretetet és ilyen pozitív fogadtatást kívánok minden kiállító művésznek:) A kiállításmegnyitó képeit, Muzsik Hajnalka megnyitóját, és a kisebb koncerttel is felérő zenei összeállítást összekötő szöveget (azaz néhány kiválasztott mondatot Tolkien Szilmarilok című csodakönyvének elejéből) itt lehet olvasni.
A kiállítást nem csak a technika (színes tollrajzok színes papíron) fogta össze, hanem a tematika is. A fő falon viszonylag nagy méretű kozmogonikus képeimet helyeztük el: középen: Nincs üres tér, tőle balra: Eleuszisz és a Meghalés és feltámadás misztériumai, jobbra: Tér idő energia és Nap Hold Életfa. Ez az elrendezés a létezésnek a kifelé és befelé megnyilvánuló rendjét tükrözi: azaz bal felé a befelé történő teremtés, a misztériumok, jobbra pedig a kifelé, azaz a kozmosz. Mindezek a középső kép által megmutatkozó első emanációra, a sas által közvetített erőrendszerre fűződnek fel. Az Oltár két szárnyának folytatásában a Nap kertje bolygóképeit (jobbra) illetve a Manicheus gyöngyhimnusz-illusztárciókat helyzetük el (balra). A szemben lévő falon mindennek a változatos emberi- madárasszonyi tükröződése látható.

Nincsenek megjegyzések: