Családállítás & Személyiségintegrációs tréning

Személyiségintegrációs tréning, azaz, személyiségintegrációs családállítás: Emeljük ki és viseljük ékszerként az ékkövet ahelyett, hogy a hátunkon cipeljük a bányát...

Alkotás: tűzzománcok, grafikák, festett kövek, falevelek, fotók, cserépjátékok, írások és más munkák.

Szövegek: a belső kapu napi használata az alkotásban, az életben, a munkában és a közösségben.

Email: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com
Telefon: 0670 590 6972

2007. június 3., vasárnap

Vörös Sárkány Hullámvarázs


Aaron Skywalker hírlevele


1. Vörös Sárkány Hullámvarázs

Mi is jellemezi ezt a hullámvarázst? Lássuk főbb jellemzőit. Ez a Tzolkin első hullámvarázsa és ez az első a Kezdet (Beavatás) Vörös Keleti Kastélyának első hullámvarázsa. Ugyanakkor ez az egyik a két hullámvarázs közül, amelyek kapu napon kezdődnek. (A másik a Fehér Szél). A Vörös Sárkány a születést fejezi ki, és a Vörös Sárkány hullámvarázs szüli az új Tzolkint. Mint ahogy a többi hullámvarázs, ez is alkalmas arra, hogy elgondolkozzunk a hullám jelentésén a 13 napon keresztül - a Vörös Sárkány hullámvarázs 13 napját eltölthetjük azzal is, hogy azon elmélkedünk, amit az egész elkövetkező 260 nap során el tudunk érni.
A maja naptár nem egy passzív dolog. Felhasználóbarát, egy rendszert nyújt, ami hasznodra lehet, attól függően, hogy mennyire alkalmazod az életedben. Minden alkalommal, amikor a Tzolkin egy fordulatát tudatosan megéled, a mintázatainak még mélyebb bensőséges megértéséhez jutsz.
A Vörös Sárkány során a kulcsszavak: születés és táplálás. Itt az idő, hogy bemássz a sárkány barlangjába és feltöltsd az energiádat. Megfelelő a pillanat, hogy elmélkedj eredeteden és készülj a következő 260 napra.

Amikor előbukkansz a barlangodból, úgy érzed majd, hogy újjászülettél. A barlangok a Földanya méhét jelképezik, és sok mitológiában a sárkány is a Földet jelenti. A Hullámvarázs utolsó napja a Vörös Kozmikus Égi Utazó (Égenjáró), így hát az utazás a táplálással és a születéssel kezdődött és az éberség teljességének átszellemítésével fejeződik be.

Nincsenek megjegyzések: