Családállítás & Személyiségintegrációs tréning

Személyiségintegrációs tréning, azaz, személyiségintegrációs családállítás: Emeljük ki és viseljük ékszerként az ékkövet ahelyett, hogy a hátunkon cipeljük a bányát...

Alkotás: tűzzománcok, grafikák, festett kövek, falevelek, fotók, cserépjátékok, írások és más munkák.

Szövegek: a belső kapu napi használata az alkotásban, az életben, a munkában és a közösségben.

Email: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com
Telefon: 0670 590 6972

2007. július 2., hétfő

Kin 29 elektrikus(elektromos) hold és Kin 30 önálló kutya (Vidó Katitól)

Kin 29, a vörös elektrikus (elektromos) hold jelöli a dinamikus ösztönző elvet a kéz hullám harmadik állomásán. Az ELEKTRIKUS erő MULUC, a vörös hold kombinációjával valami egészen titokzatosat ígér! A tudatállapot-fátylunk mögött húzódó erőmezők nincsenek tőlünk sohasem elszigetelve, elzárva, még akkor sem, ha „emlékezetvesztésünk” miatt nem találunk közvetlen kapcsolódást. Ezek az erők, melyek a rejtett bensőnkből származnak, legtöbbször nem tudatos főgenerátorunk.

A cselekvésre, a beteljesülésre, a gyógyításra való tulajdonképpeni ösztönzés belső elképzelt világainkból származik, mely különböző lelki szinteken, egy magasabb dimenzionális szinten létezik. Innen ered az a számos irracionális viselkedés is, melyeket felszínesen megérteni nem tudunk, viszont a továbbfejlődésünk tekintetében döntőek és helytállóak. „ Isten keze – a saját magasabb lelki szintjeink” foglalják mindezt magukba, és annál jóval többet, mint amit mi sejtünk. Ne rejtsd véka alá a fényedet, hanem hagyd ragyogni. Hagyd, hogy a magasabb isteni forrás rajtad keresztül érvényesüljön!

Kin 30, a fehér önálló kutya adja a hullám történéseinek egyfajta alakformáló indíttatást felkínálva ezzel a megjelenítés lehetőségét. A kéz hullám forma-meghatározó helyét az OC, a fehér kutya foglalja el. Az életerő által megszülető emberszerű lények hordozzák a külvilágra a beteljesülés és a gyógyulás programját. Ez a forrás csatornája; Isten kezének szüksége van emberi lényekre, hogy ezt a feladatot teljesítse. Így válik a legmagasabb fejlődési szinten Isten kezévé.

A kéz hullámmal kapcsolatban állók nem szélhámoskodhatják el OC, a fehér kutya energiamezejét. Mindenekelőtt az érzelmek formáló ereje és a szellemből áramló szereteterő valamennyi variációja jelenti a megjelenítés, a forma csatornáját. Talán úgy érzed, hogy sorstársaiddal nem igazán tudsz mit kezdeni, holott pontosan ők azok, akikre kiterjedt terved megvalósításához szükséged van. Vedd igénybe a NÉGYES szám erejét, hogy ebben a térben és időben az elképzeléseid szerint hívd életre a formát. Az egész teremtői cselekvés és fejlődés csak ezen a forma-csatornán futhat végig.

Nincsenek megjegyzések: