Családállítás & Személyiségintegrációs tréning

Személyiségintegrációs tréning, azaz, személyiségintegrációs családállítás: Emeljük ki és viseljük ékszerként az ékkövet ahelyett, hogy a hátunkon cipeljük a bányát...

Alkotás: tűzzománcok, grafikák, festett kövek, falevelek, fotók, cserépjátékok, írások és más munkák.

Szövegek: a belső kapu napi használata az alkotásban, az életben, a munkában és a közösségben.

Email: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com
Telefon: 0670 590 6972

2007. március 18., vasárnap

Hold tónus

Megoszt (pólusokat hoz létre), megszilárdít, kihívás
Miután megkülönböztetted létezésed célját
, kiterjesztetted annak a meghatározását, hogy mi az, ami kezdettől fogva van, azaz, az ez-ből ez és az lett. Éppen úgy, mint amikor az "én" létrehoz egy "új ént" azaz egy "másikat" hogy visszhangozza azt, amit ő maga közvetít, mint ahogy a fény tükröződik a Hold felületén. Elmélkedj a kihívásokon, amiket az életcélod mutat, és a leckéken, amelyeket tartalmaz, hiszen azok rólad szóló reflexiók. (Second Creation)

Itt megemlíteném, hogy az "önmagam mint másik" egy olyan alapvető gondolat, aminek (a hold tónushoz szorosan kapcsolódva) legalábbis két nézete van: önmagam, mint prezentáció, azaz, mint a rólam szóló/elmesélhető történetek egysége, terjesszem azokat én, vagy bárki más, azaz, önmagam mint társadalmi létező. Ennek aránylag kevés köze van ahhoz, akit ábrázolni akar:

A másik a mágikus, kereső, tapasztaló, észlelő lény, aki nem beszéli ki a titkait, viszont olyan észlelő-gondolati rendszerbe öltözködik, ami eleve meghatározza a rá váró tapasztalatokat, és kizár sok, egyébként elvileg adott lehetőséget.

És ezek mindketten szerepelnek minden kapcsolatban.

Nincsenek megjegyzések: