Családállítás & Személyiségintegrációs tréning

Személyiségintegrációs tréning, azaz, személyiségintegrációs családállítás: Emeljük ki és viseljük ékszerként az ékkövet ahelyett, hogy a hátunkon cipeljük a bányát...

Alkotás: tűzzománcok, grafikák, festett kövek, falevelek, fotók, cserépjátékok, írások és más munkák.

Szövegek: a belső kapu napi használata az alkotásban, az életben, a munkában és a közösségben.

Email: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com
Telefon: 0670 590 6972

2007. március 17., szombat

Mágneses tónus

Egyesít, vonz, cél
"A Kezdetben csak Egy van - az Eredeti Forrás. A létezés összegének ez a különös területe a maga többközpontú magja felé vonzza az (egyéni) lét célját. Érzékeld, önmagad mint ezt az Egyetlen Forrást, mint a tiszta kreatív lehetőség középpontját. A jelen pillanat örökkévaló pontján függve, szakadatlanul körül vagy véve a vég nélküli lehetőségek e végtelen mezejével. Összpontosítsd tudatodat úgy, hogy vonzzad létezésed legmagasabb célját. "(Second Creation)

A magam részéről azzal egészíteném ki, hogy nem ragaszkodnék ahhoz, hogy az így érzékelt pontot "önmagamnak" tartsam. Összességében az én ha jól meggondoljuk, egy energetikailag, idejét és bármiféle helyét tekintve rettentően instabil pont, élettörténetünk egysége (akaratunk verbális mágiája) tartja egyben. Ennek célja mindenesetre kifejezetten önmagára vonatkozónak tűnik, az ősforrással való összekapcsolódás pillanatában valami egészen másnak kell szerintem létrejönnie.

Nincsenek megjegyzések: