Családállítás & Személyiségintegrációs tréning

Személyiségintegrációs tréning, azaz, személyiségintegrációs családállítás: Emeljük ki és viseljük ékszerként az ékkövet ahelyett, hogy a hátunkon cipeljük a bányát...

Alkotás: tűzzománcok, grafikák, festett kövek, falevelek, fotók, cserépjátékok, írások és más munkák.

Szövegek: a belső kapu napi használata az alkotásban, az életben, a munkában és a közösségben.

Email: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com
Telefon: 0670 590 6972

2007. március 7., szerda

A Szándék Nap Jaguár Holdja

A következő szöveg fordítás, illetve inkább összefoglaló
(forrás: http://forums.tortuga.com/viewtopic.php?t=1423)


A Szándék Nap Jaguár Holdjának kérdése: Hogyan érhetem el a célomat?

A Jaguár Hold a maja év kilencedik holdja. A kilences szám a szándék száma.
Nagyon is helyénvaló tehát, hogy a maják a jaguárt választották a hónap uralkodójának, hiszen a jaguár fő jellegzetessége a "Szándéka". Mozdulatai nagyon megfontoltak és pontosak.

Ez a pontos cselekvés holdja. A jaguár vagy "Balam" a maják egyik legszentebb állata volt. A maja vezetőket gyakran ábrázolták jaguárbőr köntösben. A Jaguár hold a Halakban kezdődik és áthúzódik a Kosba. A maják szerint egy nagy jaguárt látható az égen, aminek a Vízöntő a lába és az M31-es galaxis van a feje fölött. A hatalmas konstelláció a Halakkal szemben nyúlik végig a Pegazussal a háta mögött.
Azok, akik ebben a holdban születtek, osztják a Jaguár néhány hatalmas tulajdonságát.
Bátrak, és mint a macskaféle ragadozók, nagyon figyelmesen átgondolják a feltételeket, mielőtt cselekednének. Szerencsések úgy általában és a pénzügyekben is. A maják szerint ez a csodálatos állat nagyon alapos tanító. A dzsungel királya és nincsen ellensége az emberen kívül. Úszik, mászik és fut: mindenképpen mester minden dimenzióban. Az esőerdő indiánjai szerint a jaguár ordítása az égzengés. Az indián sámánok szerint a jaguárrá való változás képessége a varázshatalom végső próbája.
Nem szükséges a Jaguár holdban születni ahhoz, hogy részesüljünk a jaguár erejéből. Használd az évnek ezt az idejét, hogy gondosan megtervezd a tetteidet, majd valósítsd meg őket bátran.
Ebben a holdban visszaszerezheted az erődet. Első dolgod reggelente legyen a jaguárüvöltés gyakorlása, és hajtsd végre a szándékodat a nap további részében, hogy ugyanolyan varázshatalmad legyen, mint a jaguárnak.

Szent kristály: alexandrit


A Nap jaguár hold lehetőséget hordoz "szándék és álmodás" összekapcsolására.

A Dreamspell témája a kilencedik holdban: “Hogyan érhetek célt?”

Használhatjuk a bölcsesség mgszerzésére az álmainkat is, ha a megvilágosodást (bármit is értsünk ezen) nem csak nappali, hanem éjszakai életünben is keressük. Ha legmagasabb Szándékunkra irányulunk elalvás előtt, lehetséges, hogy álmainkon keresztül is útmutatást kapunk.
Ébredéskor azonnal, ugyanabban a testhelyzetben maradva át lehet gondolni az álmot teljesen. Ha akarod, ezután leírhatod (egyes szám első személyben, jelen időben).
Tehát, ennek a holdnak az ideje alatt feltehetetjük a kérdéseket:
Miért vagyok itt és most a Földön?
Mit szeretnék, hogy létrejöjjön?
Mi a legbelső célom?

Vagy más kérdések is felmerülhetnek, a te szándékaidnak megfelelően.

Ha van kedved, megoszthatod az álmodat a tortuga fórumában (http://forums.tortuga.com/viewtopic.php?t=1423). Lehet, hogy mások is segítenek majd értelmezni neked.

Nincsenek megjegyzések: