Családállítás & Személyiségintegrációs tréning

Személyiségintegrációs tréning, azaz, személyiségintegrációs családállítás: Emeljük ki és viseljük ékszerként az ékkövet ahelyett, hogy a hátunkon cipeljük a bányát...

Alkotás: tűzzománcok, grafikák, festett kövek, falevelek, fotók, cserépjátékok, írások és más munkák.

Szövegek: a belső kapu napi használata az alkotásban, az életben, a munkában és a közösségben.

Email: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com
Telefon: 0670 590 6972

2007. március 8., csütörtök

Vidó Kati maja naptár kurzusa

Nagy örömmel közvetítem a következő lehetőséget:

Tisztelt Érdeklődők!

Szeretettel meghívunk Benneteket 2007. március 31-én és április 1-én tartandó hétvégi kurzusunkra, amely a mayák kalendáriumának alapjaiba enged bepillantást. Hogy miért is érdekes a mayák kalendáriuma? A mayák tudással rendelkeztek az idő természetes ciklusairól, amit mi már sajnos elfelejtettünk, mivel az a naptárrendszer, amiben élünk – a Gergely-naptár – figyelmen kívül hagyja ezeket a természetes ciklusokat, sőt 12 egyenlőtlen beosztású hónapra osztja fel az évet, attól függetlenül, hogy például a Hold egy év alatt 13-szor kerüli meg a Földet. A mayák többek között ismerték a Földre érkező, illetve a Földön működő energiák fajtáit, jellegzetességeit, a hatásaikat és működésük törvényeit. Emiatt az ősi maya kultúrában különleges, központi szerepe volt a Földdel és az Univerzummal való kapcsolatnak. E tudás segítségével mi is elkezdhetünk talán először azon gondolkozni, hogy a kalendárium milyen hatásos programozási eszköz, és talán tényleg mindennek köze lehet ahhoz, hogy most egy olyan világban élünk, ahol az „idő pénz” szemlélet az uralkodó. A mayák felfogása szerint pedig az idő nem más, mint művészet, alkotás. Ahhoz, hogy újból szinkronba kerüljünk saját időnkkel, és újból visszaemlékezzünk és tiszteljük a mindenben és minden létezőben megtestesülő Nagy Szellemet, új tudatállapot szintre kell váltanunk.

A kurzus első napján bevezetésként röviden a maya kultúráról lesz szó, majd az idő alapvető természetes ciklusaira térek rá, illetve arra, hogy az ember egy IDŐ-lény. A mayák teljesen másképp gondolkoztak az időről, azt vallották, hogy az idő nem lineáris, hanem egy spirálra hasonlít és ciklikus. A maya kalendárium nagyban segíthet nekünk abban, hogy jobban megértsük az időt. Az idő valódi megértése tudatunk fejlődéséhez és kiteljesedéséhez vezet. José Argüelles-nek köszönhetően jutott el hozzánk a Dreamspell, más szóval az Álomvarázs naptár, amely a Föld 4. dimenzióba való utazásának (előreláthatólag 2012-ben) a mayák szerint értelmezett programját tartalmazza. Az Álomvarázs naptár segít átmenni a Gergely naptár mesterséges idejéből ismételten a természetes idő rezgésébe és a napi energiaciklusokba. A naptárrendszerek összehasonlítása után következik az energiaciklusok témaköre, melyen belül részletesen beszélek a szoláris, a galaktikus és a föld energia ciklusairól. Ezen ciklusok részletes bemutatása a második nap folytatódik, mely egyben összekapcsolódik a résztvevők előzetesen megadott születési dátuma alapján elkészített Galaktikus Szignatúra kivonat bemutatásával. Ezen belül olyan fogalmakkal találkozunk, mint a születési Kin, energiahullám, harmónia sorozatszám, a kapcsolatháló, paloták stb. Miután a résztvevők megismerkedtek a maya kalendárium alapvető fogalmaival a kurzus bezárásaként interaktív módon szeretnék a naptár mindennapi használatáról egyfajta beszélgetést kezdeményezni, amely arra a kérdésre is választ remél, hogy mi is történik most valójában?

A maya szellemiségéhez hűen önkéntes energia-kiegyenlítő alapon történik a kurzus díjazása.

Mindenkit szeretettel várunk:

Vidó Katalin és Hermann Éva (a Magyar Aura-Soma Központ vezetője)

Nincsenek megjegyzések: