Családállítás & Személyiségintegrációs tréning

Személyiségintegrációs tréning, azaz, személyiségintegrációs családállítás: Emeljük ki és viseljük ékszerként az ékkövet ahelyett, hogy a hátunkon cipeljük a bányát...

Alkotás: tűzzománcok, grafikák, festett kövek, falevelek, fotók, cserépjátékok, írások és más munkák.

Szövegek: a belső kapu napi használata az alkotásban, az életben, a munkában és a közösségben.

Email: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com
Telefon: 0670 590 6972

2008. január 23., szerda

Aaron Skywalker hírlevele:

Ma beléptünk aKék Sas Hullámvarázsba, amely, mint a többi, 13 napig tart. Az előző hullámvarázs nagyon erőteljes volt számomra, a kommunikáció szelei és a szellemek átfújtak az életemen. (A szöveg fordítás, de határozottan van benne valami - K) A lélekzet mint a legszentebb dolog jelent meg előttem. A szellem sok formában megjelent az életemben, legyen az jó vagy rossz, és a tanításai nagyon erőteljesek. Ezt az időt nagyon inspirálónak találtam arra, hogy nagyszerű kapcsolatot találjak azzal, ami a szellemből való, ami a szellem és amit a szellemi princípiumok ajánlanak. A mai olvasatot ehhez a levélhez csatoltam, olvasd figyelmesen, megéri az időt.

Mindnekinek kreatív és szárnyaló hullámvarázst kívánok. (repülj fel, mint a sas, és vess egy pillantánst a jövődre, mint a sas)

Kék Sas hullámvarázs
2008. január 23-február 4.

A sas hullámvarázs folyamán a felelősség kérdésére irányulhat a figyelmed. Minél inkább próbálsz szökni előlük, a sas annál gyorsabban repül utánad és megragad erős karmaival. Tette gorombának tűnhet, de hát nem láttad a hálót, amibe beleakadtál? Ez a javadra válik. A sas azt kéri tőled, hogy szállj vele, és vess egy pillantást az életedre. Lásd meg, hogy hol vagy, és határozd el, hogy hová szeretnél eljutni. Vegyél fel egy kis távolságot, vess egy őszinte pillantást, és, ha szükséges, változtass irányt. Lehet, hogy az emlékezőtehetséged jobb ezekben a napokban, mint máskor, lehet, hogy eszedbe jutnak elfelejtett dolgok vagy gondolatok. Használd ezeket az emlékeket!

Mi is hát ennek a hullámvarázsnak a lényege? A lényeg most a kreativitás és a látomás. 13 napig abba az irányba vezet az út, hogy megpróbáljunk a sas nézőpontjából nézni. Ez csak úgy érhető el, ha elméd segítségével magasan szárnyalsz. Néha elfelejtjük, hogy a nagyobb képet is lássuk, ez hátráltat minket. A látomás meghozza a kreativitást. A tudósok tudják, hogy a kreativitás különböztet meg minket más fajoktól. Nem csak evéssel, alvással és párosodással töltjük az időnket, de felesleges dolgokra is szánunk időt. A művészet a köznapiból emelkedik ki. Még a barlanglakó ember is, kétségbeesetten küszködve a kegyetlen időjárás körülményei között, talált energiát és időt arra, hogy történeteit a barlang falába karcolja.


Good Day Everybuddy


Today we enter into the beginning of , the Blue Eagle Wavespell which as usual lasts for 13 days. The previous wavespell has been a very powerful one for myself, the winds of communication and spirit have blown through my life. Breathe has appeared as the most sacred thing to me. Spirit has manifested in multiple ways in my life, wether good or bad, the teachings have been powerful. I have found this time inspiring to connect with the great communication from spirit and what spirit and spiritual principles have to offer! I have attached todays reading to this email, read it carefully, give it time.


I wish everyone a creative and high flying wavespell (Soar like an eagle and see how you look into the future like the Eagle does)

Blue Eagle Wavespell
January 23 - February 4
The higher consciousness , create, vision, mind

During the Eagle Wavespell, your responsibilities may be pointed out to you. The more you try to escape from them, the more Eagle will fly after you and grab you with his strong claws. His action may seem rough, but didn't you see the web you were caught in? It is for your own good. Eagle asks you to fly with him and to take a look at your own life. See where you are and determine where you want to go. Take a little distance, take a good look and - if necessary - change your direction. It is possible that your memory is more efficient during these days and that you remember things you thought you had forgotten. Use these memories! So what is the agenda for this wavespell? The agenda for the wavespell is creativity and vision. For 13 days the journey involves trying to see things from the eagle`s vantage point. This can only be achieved by flying high with your mind. Sometimes we fail to see the bigger picture and this can hold us back. With vision comes creativity. Scientists say, that the one thing that separates mankind from other species is that we are creative. We don`t just spend our time eating, sleeping and mating, but we find time to spare to create things. Art is what raises up from the ordinary. Even cavemen, desperate to survive in harsh climates, still found energy and time to carve out their stories on cave walls.


--
Aaron Constant : 2 Crows
Planet Art Network Co-Ordinator
PAN Kin# 173 : Skywalker
Prophecy-Biospherica
Cape Town

Nincsenek megjegyzések: