Családállítás & Személyiségintegrációs tréning

Személyiségintegrációs tréning, azaz, személyiségintegrációs családállítás: Emeljük ki és viseljük ékszerként az ékkövet ahelyett, hogy a hátunkon cipeljük a bányát...

Alkotás: tűzzománcok, grafikák, festett kövek, falevelek, fotók, cserépjátékok, írások és más munkák.

Szövegek: a belső kapu napi használata az alkotásban, az életben, a munkában és a közösségben.

Email: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com
Telefon: 0670 590 6972

2008. január 12., szombat

Fehér szél hullámvarázs

Szép napot mindenkinek:)

Tegnapelőtt beléptünk fehér szél hullámvarázsba, és benne is maradunk 13 napig. Valamennyien egy megtisztító, szinkronizáló időszaknak
, nevezetesen a hold hullámvarázsnak voltunk alávetve, amely megkövetelte, hogy haladjunk együtt az áramlattal. Számomra a megtisztulásnak és a gyógyításnak szentelt radikális időszak volt ez, személy szerint nagyon gyógyítónak és megtisztítónak találtam ezt az időszakot. (A szöveg fordítás, de egyetértek - K) Remélem, a téli szünet után remekül vagytok, és jól kezdődik az új év. A mai szöveget a mellékletben küldöm, olvassátok figyelmesen, megéri rászánni az időt.

Mindannyiótoknak nagyon szép spirituális hullámvarázst kívánok, és talán azt a lehetőséget, hogy legyetek azok között, akik a spirituális tanítások üzenetét isteni, tiszta szándékkal szeretnék terjeszteni a világon. (Figyelj a szélre ebben az időszakban, üzeneteket hozhat.)

Fehér szél hullámvarázs
(január 10-22.)
A közösség ügyeinek megbeszélése,
kommunikáció, lélegzet, Szellem
Ebben a 13 napban, félreértések leskelődnek minden sarokban. Különös figyelmet kell fordítanod a kommunikációra.
A lélegzeted szóvá alakul, a szavad mondattá, a mondat ténnyé és a tény ralitássá. Vigyázz, hogy mit mondasz, mert a szavak túlnyúlnak a látókörödön, és úgy terjednek, mint a víz hullámai. Próbálj meg világosan és őszintén beszélni. Mi az, amit belélegzel? Milyen a lélegzeted ritmusa? Áldozd a lélegzetedet a Nagy Szellemnek/Hunab K'u-nak: minden szavad ezzel az áramlattal lesz összhangban. Amikor az Isten az embert teremtette, saját lélegzete segítségével lehelt életet bele. Lélegezz ebben a szellemben, és inspiráció vár rád. Jó pillanat ez üzeneteket küldeni és fogadni.
Fordíts időt ebben a 13 napban arra, hogy levelet írj és telefonálj. Fejezd ki magad és kezdj párbeszédet másokkal. Keresd a még finomabb kommunikációt a szellemekkel. Mindig próbálnak szólni hozzánk, de a legtöbbünk elfelejtette, hogy hogyan kell meghallani. Figyelj jobban a megfejtésekre, a szellemnek sok módja van arra, hogy szóljon hozzánk. Az állatok gyakran jönnek hozzánk a szellem üzenetével. Ha egy állat különös módon jelenik meg előtted, és felkelti a figyelmedet, talán üzenete van számodra. Például, ha egy holló károg fölötted séta közben, az talán azt jelenti, hogy valami veszélyre akar figyelmeztetni. A szellem az álmokon keresztül is üzen, hát figyelj a rejtett jelentésekre.


Aaron Constant : 2 Crows
Planet Art Network Co-Ordinator
PAN Kin# 173 : Skywalker
Prophecy-Biospherica
Cape Town

Nincsenek megjegyzések: