Családállítás & Személyiségintegrációs tréning

Személyiségintegrációs tréning, azaz, személyiségintegrációs családállítás: Emeljük ki és viseljük ékszerként az ékkövet ahelyett, hogy a hátunkon cipeljük a bányát...

Alkotás: tűzzománcok, grafikák, festett kövek, falevelek, fotók, cserépjátékok, írások és más munkák.

Szövegek: a belső kapu napi használata az alkotásban, az életben, a munkában és a közösségben.

Email: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com
Telefon: 0670 590 6972

2007. május 8., kedd

Kék Sas Hullámvarázs

A Kék Sas Hullámvarázs(2007. május 8-május 20.)

A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni.

A Kék Sas Hullámvarázs rendje

Milyen rend is jellmezi tehát ezt a hullámot? Vessünk egy pillantást fő jellegzetességeire.
Ez a Tzolkin 19. hullámvarázsa, és a harmadik a Varázslat Középső Zöld Kastélyának hullámvarázsai közül. Ennek a hullámvarázsnak a kreativitás és a látomás a lényege. A 13 napos utazás elvezet minket addig, hogy megpróbálhassunk a sas látószögéből tekinteni a dolgokra. Ez csak akkor érhető el, ha az elménk magasan szárnyal. Néha nem vagyunk képesek a nagyobb képet látni, és ez visszatart minket. A látomás kreativitással jár. A tudósok szerint a kreativitás az egyetlen dolog, ami az emberiséget az állatvilágtól elválasztja. Időnket nem egyszerűen evéssel, alvással és párosodással töltjük, hanem megtaláljuk annak a módját is, hogy dolgokat hozzunk létre. Leginkább a művészet az, ami kiemel a megszokott dolgok közül. Még a barlanglakó (=ösztönember) is, akinek keményen kellett küzdenie a túlélésért a körülményekkel, fordított időt és energiát arra, hogy történeteit a barlang falába vésse.

Ezalatt a 13 nap alatt próbáld meg kreatívan kifejezni önmagadat.

E hullámvarázson keresztül vezető út a Kék Mágneses Sassal (vonzom a Látomást) kezdődik, és A Kék Kozmikus Kézzel (átszellemítem az Eredményt) fejeződik be.

Különösen figyelj a következő napokra
Két kapu nap van ebben a hullámban, az egyik a Kék Felhang Vihar, a másik a Vörös Rezonáns Sárkány. A Kék Felhang Vihart úgy fordíthatjuk, mint "felhatalmazás a változáson keresztül", míg a Vörös Rezonáns Sárkány azt jelenti: "összhang a születéssel".


A fenti szövegrészlet fordítás Aaron Skywalker angol nyelvű hírleveléből. Igyekezni fogok többet is fordítani a hosszú és alapos hírlevélből. Aaron elérhetősége:panafrika@gmail.com

Aaron Sky

Kin # 173

Skywalker Biosphere

South Africa

Cape Town



Nincsenek megjegyzések: