Családállítás & Személyiségintegrációs tréning

Személyiségintegrációs tréning, azaz, személyiségintegrációs családállítás: Emeljük ki és viseljük ékszerként az ékkövet ahelyett, hogy a hátunkon cipeljük a bányát...

Alkotás: tűzzománcok, grafikák, festett kövek, falevelek, fotók, cserépjátékok, írások és más munkák.

Szövegek: a belső kapu napi használata az alkotásban, az életben, a munkában és a közösségben.

Email: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com
Telefon: 0670 590 6972

2007. május 22., kedd

Sárga Csillag Hullámvarázs


Aaron Skywalker hírlevele:

Legyenek Szép napjaitok, bolygói kinek, mindannyian a Földön!

Tegnap beléptünk a Sárga Csillag Hullámvarázsba!

Az elmúlt 13 nap (Sas Hullámvarázs) valószínűleg teli volt látomásokkal, és a bolygó gyógyítására irányuló szándékkal. Látomásaink arra irányultak, hogy hogyan dolgozhatunk a ma előttünk álló feladattal. Mindannyian keressük a Sas nézőpontját, és azt, hogy megpillanthassuk a jövőt éppen most!

A Tegnapi napon beléptünk a Sárga Csillag Hullámvarázsba.


2007. május 21-2007. június 2.
azaz a 11. hold 20. napjától a 12. hold 4. napjáig

Mi is vonatkozik erre a Hullámvarázsra? Lássuk főbb jellegzetességeit. Ez a Tzolkin utolsó hullámvarázsa. Ebben csúcsosodik ki a Tzolkinon keresztül vezető utazás. A Sárga Csillag a Szépségről és az Eleganciáról szól. Amikor a természetes naptár szerint kezdtél élni, a benned lévő legjobb is működni kezdett. Fénylő csillag lettél. Isten Hozott a Galaxisban!

A Sárga Csillag hullámvarázs utolsó napja a Sárga Kozmikus Nap, amelyet úgy fordíthatunk, hogy "elszenvedem, hogy felvilágosítsam". Ez azt jelenti, hogy a megvilágosodást nem kapjuk tálcán, hanem meg kell küzdenünk, meg kell szenvednünk érte. A Tzolkin utolsó napjának másik kulcsfogalma az "átszellemítés", és ez kapu nap. Összefoglalva, miután végighaladunk a teljes Tzolkinon, és az utolsó hullámvarázson, az utolsó nap arra tanít minket, hogy átszellemítve kell belépnünk a kapun, szenvedve, azaz endúrában, és fényesen, mint egy csillag!

Fontos napok
Az utolsó nap előtti fontos nap a mai, a Vörös Hold Hold. Egyszerűen a neve miatt: Hold hold. Ugyanígy, a Bolygói (planetáris) Föld a tökéletes nap a fejlődéshez, és a Fehér Spektrális Tükör kimondja a megszabadító igazságot.


Itt, Dél-Afrikában (és világszerte)
készülődünk az Időn Kívüli Napra (július 25.),
további információt találhatsz ITT: http://www.lawoftime.org/home.html

és ITT: http://www.tortuga.com/portal/?q=nodes&op0=OR&filter0=40

Nincsenek megjegyzések: