Családállítás & Személyiségintegrációs tréning

Személyiségintegrációs tréning, azaz, személyiségintegrációs családállítás: Emeljük ki és viseljük ékszerként az ékkövet ahelyett, hogy a hátunkon cipeljük a bányát...

Alkotás: tűzzománcok, grafikák, festett kövek, falevelek, fotók, cserépjátékok, írások és más munkák.

Szövegek: a belső kapu napi használata az alkotásban, az életben, a munkában és a közösségben.

Email: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com
Telefon: 0670 590 6972

2007. május 27., vasárnap

A természetes idő 1-6.

Randy Hand & Aaron Skywalker

A természetes idő

(a fordítás eredetije a http://www.tortuga.com/portal/?q=node/806 oldalon található)

természetes idő a létezés egy valós nézete, amelyet kis figyelemmel könnyen észlelhetünk. A természet ciklusain alapszik. A természetes idő ciklusai vég nélküli körforgást végeznek. Valamennyiünknek velük összhangban kellene áramlanunk. A természetes idő ciklusai:

Nap – A Föld forog a tengelye körül és így keletkezik a nappal és az éjszaka.

Hold – A Hold kering a Föld körül a maga ciklikus fázisain keresztül. Az átlagos periódus 28 nap vagyis 4 hét. Az év - A Föld minden 365 napban befejez egy kört a Nap körül. Ugyanennyi idő plusz egy extra nap alatt a Hold 13-szor megkerüli a Földet (13x28=364) Így minden évben 52 hét és egy extra nap van.

Ez az extra nap jeleníti meg az "Időn Kívüli napot". Mint ahogy minden hónap a hétnek ugyanazon a napján kezdődik, ugyanúgy minden év is. A Plusz nap minden évben "időn kívüli nap", és nem számítjuk belel a hetekbe és a hónapokba.

A legfényesebb valódi csillag az égen a Szíriusz. A Födlről nézve a Nap a csillagos ég háttere előtt mozog. Amikor a Nap együtt kel fel a legfényesebb Csillaggal, a Szíriusszal, akkor kezdődik az évi ciklus. A jelenlegi Gregoriánus naptár szerint ez július 26.-nak felel meg. Így hát a 13 hónapos naptár kezdete egy kozmikus tényhez kötődik.


Katalina megjegyzése:a plusz, azaz időn kívüli nap léte érdekes analógiában van a sámán vagy táltos fölös csontjával...

A spirituális idő

Hogy felismerjük az idő spirituális nézeteit, az éghez fordulunk. A legfényesebb csillag az égen nem csillag, hanem a Vénusz bolygó. A Vénusz ciklusa 260 napos. Az ősi maják a 260 napos ciklust Tzolkinnak, vagy Szent Naptárnak nevezték. Szeritnük ez kisebb, 13 és 20 napos ciklusokból áll, amelyek egymásba fordulása alkotja a 260 napos ciklust. Ez egy állandóan ismétlődő ciklus.

Ezek a ciklusok kormányozzák az élet fizikai aspektusát. Testünk szintén az idő természetes ciklusai szerint kódolódik. A féri és női 28 napos ciklust bioritmusként ismerjük. 13 nagyobb ízülete van testünknek, melyek segítségével mozoghatunk és 20 ujjunk és lábujjunk. A természetes Szent idő megtestesülései vagyunk.

A Ji-Csing hexagramok és a DNS codon

A Ji Csing lehetővé teszi hogy aktív szerepet játsszunk DNS-ünk evolúciójában. Használja a 7 nap hatalmát megszorozva a 13 hét hatalmával és újra megszorozva a 4 negyeddel/évszakkal hogy változásokat eredményezzen a sejtek szintjén. Minden héten használunk egy Ji Csing hexagramot, amely egy DNS codonnak felel meg. A következő héten a hexagram egy vonala megváltozik. Ez 13 héten keresztül folytatódik, végigkísérve a hexagramot, a rúnajelet és a DNS kódot valamennyi lehetséges permutációján. Más szavakkal valamennyi utat bejárjuk az ellentétükig és vissza az eredeti formájukhoz. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy megtisztítsuk és helyre állítsuk a DNS-ünket az eredeti formájába, minden egyes codont külön-külön.

Mint ahogy a genetikai kód is 64 különböző "kód-szóvból", vagy kombinációból áll, a Ji Csinget is 64 hexagram, azaz 6 vonalból álló szerkezet alkotja. A vonalak vagy jin vagy jang minőségűek. Yan: egyenes vonal. Yin: tört vonal.

"A régi kínaiak tudomása a kozmosszal kapcsolatban hasonló volt a modern fizikuséhoz, aki nem tudja tagadni, hogy hogy a világ modellje egy határozottan pszichofizikai rendszer. "- Carl Jung, Froward to the I Ching, Wilhelm/Baynes edition, 1949

Így hát mint ahogy a genetikai kód betűi formálódnak a nyugati tudományos modell szerint, A keleti modell szerint 2 vonal hoz létre egy kód-betűt. Két egyenes vonal: Adenin.

Két tört vonal: Timin.

Egy tört vonal alatt lévő egyenes vonal: Guanin.

Egy egyenes vonal alatt lévő tört vonal: Citozin.

E három kód-betűből jön létre a 64 hexagram (kód-szavak, DNS kód) formája.


A Régebbi "Futhark" Rúnák és a Hét Nagy Arcanum

Az Idő Törvényének Nagy Arcanuma a csak beavatottak birtokában lévő tudásnak felel meg, aki a kulcs birtokosa. Az Idő Törvényének Nagy Arkánuma, a Hét kozmológiája azon a titkos szövegen alapszik, melyre a Csilam Balam utal, azaz a Jaguár Papok, a Hét Generáció Könyvén.

1. A Trón – Dali – Korona ( 1, 8 , 15 és 22. napok)2. Az Avatár (Az isteni eszme földi megtestesülése)– Seli – Gyökér ( 2, 9, 16 és 23 napok)3. A Misztérium – Gamma – 3. szem ( 3, 10, 17 és 24 napok)4. A Beavatás – Kali – Szakrális Csakra ( 4, 11, 18 és 25 napok)5. Téridő – Alpha – Torok ( 5, 12, 19 és 26 napok)6. Transzcendencia – Limi – Solar Plexus (6, 13, 20, és 27. napok)7. A Kocka – Silio – Heart ( 7, 14, 21 és 28. napok)

Napi gyakorlat: A 13 hónap mindegyikének 4 hete mind a 28 napján egy Futhark Rúna kódolja a napokat Dalitól Limiig, minden egyes hét hetedik napja jelképezi a középpontot és üres nap (Üres Rúna). Az egyetlen szükséges dolog, hogy megnézzük a rúnák jelentését és meditáljunk egy egyszerű napi megerősítést.

A 4 dimenziós idő

A 4 dimenziós idő különböző hosszúságú ciklusokat foglal magában.

A legkisebb ciklus a nap, a középső a Harmonikus, amely 4 napból áll. A Nap pecsétek ciklusa a négy szín ciklusát tartalmazza: vörös, fehér, kék és sárga. Ez ötször ismétlődik (20 nap). A Harmonikus mindig a vörös napon kezdődik és folytatódik a fehér, kék és sárga napon keresztül.

A következő nagyobb időciklus a hét 7 napos ciklusa. A hetek hatalma a következő: Első hét: Tudás, Második hét: Szerénység, Harmadik hét: Türelem, Negyedik hét: Erő.

A Hullámvarázs

A Hullámvarázs a 13 napos ciklus. Ez a 4 dimenziós idő alapja. Ez hordozza a változás erejét. Ez a 4 dimenziós matematika alapvető fraktálja. Arra emlékeztet, hogy az év 52-szer tartalmazza a 7 napos hetet, amely ugyanakkor 13x4.

A kép a hullámvarázst illusztrálja.

A Hullámvarázs minden egyes területe az idő egy bizonyos periódusának energiájáról gondoskodik. Ha van valami fontos célod, vedd tekintetbe gondosan a 13 napot, hogy végbe tudd vinni felhasználva a Hullámvarázs 13 napját, hogy megalapozd a folyamatot. Hasonlóan, vedd figyelembe a természetes 13 hold hullámvarázst egy olyan célhoz, ami egy évet vesz igénybe. Minden egyes Hullámvarázs egy speciális pecsétet és szín-esszenciát hordoz a maga 13-as ciklusában. A Hullámvarázs első és utolsó napjai ugyanolyan színűek. Így a hullámvarázsok is vörös, fehér, kék és sárga ciklusúak. Bejegyezhetsz egy napot, egy holdhónapot, egy évet, 10 évet, 100 évet a hullámvarázsban, ugyanúgy működik.

A holdhónapok uralják a naptár alapvető fizikai aspektusát. Valamennyien a természetes 28 napos ciklusa szerint vagyunk kódolva. Minthogy 13 hónap van egy évben, a holdhónapok a galaktikus tónusok tulajdonságait viselik. Ez azt jelenti, hogy 28 teljes napig tapasztaljuk mind a 13 tónus energiáját. Válaszold meg minden holdhónap kérdését azáltal, hogy használod annak a bizonyos galaktikus tónusnak az erejét és tevkenységét, és együtt fogsz haladni a természetes idő folyamatával!


Nincsenek megjegyzések: