Családállítás & Személyiségintegrációs tréning

Személyiségintegrációs tréning, azaz, személyiségintegrációs családállítás: Emeljük ki és viseljük ékszerként az ékkövet ahelyett, hogy a hátunkon cipeljük a bányát...

Alkotás: tűzzománcok, grafikák, festett kövek, falevelek, fotók, cserépjátékok, írások és más munkák.

Szövegek: a belső kapu napi használata az alkotásban, az életben, a munkában és a közösségben.

Email: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com
Telefon: 0670 590 6972

2007. május 30., szerda

A Kristály hold (május 30-június 26.)

a fordítás a http://www.mayantimes.com/Rabbit.htm oldalról származik

A Kristály (Nyúl) hold a maja év 12. hónapja. A 12-es szám az együttműködést jelképezi. 12 lovag volt a kerek asztal körül és 12 tanítványa volt Jézusnak. Ez a hold jó lehetőséget hordoz az egymással való együttműködésre. A nyulak azért képesek túlélésre, mert csoportban élnek és tekintettel vannak egymásra. Azok az emberek, akik ebben a holdban születtek, jól tudnak együtt dolgozni másokkal, jól szocializálódnak. A Nyúl hold az Ikrekben kezdődik és átnyúlik a Rákba. A Maják "Tzub"-nak hívták a nyulat, és egy hatalmas nyulat láttak az égen a Csörgőkígyó csillagkép farka és a Teknős csillagkép között, aminek a szeme az Aldebaran.

Világszerte és az idők távlatában is fontos karater számunkra a nyúl. (Buddha 12 állatot tartalmazó évköre, vagy Alice Csodaországában a nyúl ürege.)

A Nyúl emberek nem szokványosak és nem könnyen sorolhatók kategóriákba. Jó emberismeretük van, barátságosak és hűségesek. Nagyon kedvesek, a nyuszik szeretik az ölelgetést és nagyon gyengédek. Ritkán panaszkodnak és nyugisak. Szenvedhetnek a félelemtől (többet mint kellene) és előfrdulhat, hogy emlékeztetni kell őket arra, hogy támaszkodhatnak mások segítségére. A nyulak kapcsolatban vannak a varázslattal és az illúzióval (Rabbits are associated with magic and illusion és varázslatos birodalmakba vezethetnek.

Nincsenek megjegyzések: