Családállítás & Személyiségintegrációs tréning

Személyiségintegrációs tréning, azaz, személyiségintegrációs családállítás: Emeljük ki és viseljük ékszerként az ékkövet ahelyett, hogy a hátunkon cipeljük a bányát...

Alkotás: tűzzománcok, grafikák, festett kövek, falevelek, fotók, cserépjátékok, írások és más munkák.

Szövegek: a belső kapu napi használata az alkotásban, az életben, a munkában és a közösségben.

Email: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com
Telefon: 0670 590 6972

2007. január 22., hétfő

A Magyar Kultúra Napja alkalmából rendezett kiállítás

sési
Úgy érzem, nagyon jól sikerült megnyitó után vagyunk, sok kedves ismerős és ismeretlen vett részt, majd gratulált. Piller Imi tőle már megszokott magas színvonalú játéka után Pardi Sándor mondott köszöntőt, és elmondta azt is, hogy engem aztán igazán nem kell Derecskén bemutatni, ami igaz is:)
Ötvös Tünde barátnőm megnyitó beszéde minden várakozásomat felülmúlta (hamarosan legépelve olvasható lesz a blogon), és arra is ígéretet kaptam, hogy Pardi Sándor, aki egyébként művelődési menedzser, de főleg a derecskei művésztelep szervezője, művészettörténész, leül velem egyszer (valamikor a jövő hét körül) és elmondja nekem, hogy mint grafika mi az, mit csinálok. Ez engem nagyon érdekel, mert sajnos, inkább csinálom, mint tudom, hogy ez technikailag, netán művészettörténetileg micsoda. Inkább a szimbólumok, jelentések szövevényében kalandoznak a gondolataim, és ezen függ egész érzelemvilágom, nem foglalkozom azzal, hogy elhelyezzem magam. Mindenesetre, hálás vagyok, ha valahol, mondjuk a művészek közé befogadnak, csak azt hiszem, hogy hálám leginkább abban tud kimerülni, hogy ugyanolyan maradok, mint amilyen eddig:)
Köszönöm, mindenkinek, aki eljött, és azoknak is, akik majd később fogják meglátogatni...

Nincsenek megjegyzések: