Családállítás & Személyiségintegrációs tréning

Személyiségintegrációs tréning, azaz, személyiségintegrációs családállítás: Emeljük ki és viseljük ékszerként az ékkövet ahelyett, hogy a hátunkon cipeljük a bányát...

Alkotás: tűzzománcok, grafikák, festett kövek, falevelek, fotók, cserépjátékok, írások és más munkák.

Szövegek: a belső kapu napi használata az alkotásban, az életben, a munkában és a közösségben.

Email: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com
Telefon: 0670 590 6972

2007. január 11., csütörtök

Unikornis 11.


A Hét Ház
Valójában az Unikornis a formák, méretek és tulajdonságok sokféle változatában jelenik meg, a törékeny, őz-szerű Avarimtól a bátor Arweharisig, aki az éjszakt őrzi. Így minden Unikornis a Hét Ház egyikéhez tartozik, amely tartalmazza kötelességeiket és birtokaikat.
Ez egy nehéz tanulmány, mert láttam már Unikornist veszéllyel szembeszállni, amikor méretre és izomzatra nézve sokkal nagyobbnak tűnt, mint egyébként.
Lehet, hogy még el sem érte a fejlődésben végleges formáját, amelyet hordania kell. Ezugnostos ezt mondta: Figyeld meg az Unikornist. tekintsd szépségét. Csukd be szemeid, majd nézd meg újra. Amit látsz, az előbb még nem létezett, és ami akkor volt, az sem tartott egy pillanatnál tovább.
Asallam, az Átható, a Hatalmas, az Elsőszülött által fakadtak fel az életadó vizek. Az Ő Kertjében Asallam nemzé Ilvilont, a Hűségest, akit az Emberek Barátjának hívnak, majd Vatát, aki a Végső Napok hajnalán fog eljönni.
Aztán Ohanit és Kestevarát, és Abramot és Isfendarmadot, aki ismeri a sötétséget. Belőlük, a Hét Oltalmazóból ereszkedett le minden Unikornis a Hét Házba.

Nincsenek megjegyzések: