Családállítás & Személyiségintegrációs tréning

Személyiségintegrációs tréning, azaz, személyiségintegrációs családállítás: Emeljük ki és viseljük ékszerként az ékkövet ahelyett, hogy a hátunkon cipeljük a bányát...

Alkotás: tűzzománcok, grafikák, festett kövek, falevelek, fotók, cserépjátékok, írások és más munkák.

Szövegek: a belső kapu napi használata az alkotásban, az életben, a munkában és a közösségben.

Email: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com
Telefon: 0670 590 6972

2007. január 3., szerda

Unikornis-3.


Az Unikornis kertjéről
Akkor Asallam az ő szarvával megütött egy kopár sziklaszálat, nagy mélységig átfúrva azt, majd kihúzván, bogyogva tört fel az élet forrása. Amerre ezek a vizek folytak, a tüzek lecsendesedtek, majd kialudtak, és a Föld termékeny lett a gyümölcsöző teremtmények sokaságától. Óriási fák növekedtek és virágoztak, és az árnyékukba gyűltek a vad és szelíd állatok. Mindez a Szent Egy szándéka szerint való volt, és az Unikornis volt e terv kivitelezője. Ily módon keletkezett az Unikornis kertje, amit Shamagim-nak hívnak, vagyis a neve: A hely, ahol élő víz van.
A Szent Egy ekkor megszólította az elsőszülöttet, mondván: Asallam! Teremtményeim közül egyedül te leszel képes felidézni a művedet, és emlékezetedben tartani a Világosság folytonosságát, vezetőként és őrizőként. De maradnod kell, s csak az Idők Végezetén, a legutolsó órának leteltével térhetsz vissza a Fényhez. Így az Unikornis a kertben maradt, és nagyszerű csodáit kiteljesítette.

Nincsenek megjegyzések: