Családállítás & Személyiségintegrációs tréning

Személyiségintegrációs tréning, azaz, személyiségintegrációs családállítás: Emeljük ki és viseljük ékszerként az ékkövet ahelyett, hogy a hátunkon cipeljük a bányát...

Alkotás: tűzzománcok, grafikák, festett kövek, falevelek, fotók, cserépjátékok, írások és más munkák.

Szövegek: a belső kapu napi használata az alkotásban, az életben, a munkában és a közösségben.

Email: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com
Telefon: 0670 590 6972

2007. január 21., vasárnap

Unikornis 21.


Arról, hogy mi módon beszélgethet az ember az Unikornissal

Az Unikornis élvezi az emberek nyelvét, és messziről hallgatja őket. De nem talál beszédjükben elmélkedésre való témákat, mert a szavak neki csak jelentéktelen gyakorlatok, amikkel az Ember kimutatja ügyes észbeli képességeit.
Az Unikornis elméje valójában különbözik a mienktől. Éles a felfogóképessége és magas az intelligenciája, de nem képes mélyebb elvonatkozatatásra. Töprengés és vitatkozó érvelés távol állnak az ő természetétől. Gondolatai inkább természetes dolgokból állnak, felfedve tiszta látomásait az ő teljes valóságukban. Ösztönös gondolkodásában felodódik a sok ellentét, a minták és a variációk vég nélkül ismétlődnek, mint egy zenei harmónia a különben disszonáns hangzatok között.
Bár az Ember és az Unikornis ennyire különböző hajlamú, még mindig tudunk beszélgetni egymással - másképpen hogyan is jegyezhettem volna fel e fennkölt rejtélyeket?
Megfigyeltem, hogy az Unikornis milyen könnyedén tudja tudatát egy férfiú vagy egy leány gondolatain nyugtatni és megérteni a beléjük zárt titkokat! es e pillanatok heves vágyakzásában néhány halandó érzékennyé válik az Unikornis gondolkodásának finom rezgéseire, és - fokozatosan átadva magát azok gyengéd áramlatának - betekinthet az ő belső tudatának szentélyébe.

Szent, szent, szent! Valóban ősi ez a kommunikáció, és páratlan minden teremtmény közötti kommunikáció között! Csodálatos csakugyan ez a nyelv nélküli nyelvezet, ez a beszéd, amit nem zavarhatnak meg a szavak.

Nincsenek megjegyzések: