Családállítás & Személyiségintegrációs tréning

Személyiségintegrációs tréning, azaz, személyiségintegrációs családállítás: Emeljük ki és viseljük ékszerként az ékkövet ahelyett, hogy a hátunkon cipeljük a bányát...

Alkotás: tűzzománcok, grafikák, festett kövek, falevelek, fotók, cserépjátékok, írások és más munkák.

Szövegek: a belső kapu napi használata az alkotásban, az életben, a munkában és a közösségben.

Email: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com
Telefon: 0670 590 6972

2007. január 16., kedd

Unikornis 16.


Az Unikornis ébersége

Visszavonulva lakhelyének rejtekébe, az Unikronis látszólag álomba merül. Lehet, hogy egész nap nem mozdul, szemei lecsukódnak, és a fejét egyenesen tartja. De az Unikornisnak valójában nincsen szüksége alvásra, inkább figyel. Amennyire én ezt a problémát látom, talán az érzékelés szó még jobb lenne erre. Látásától meg nem zavart finomabb érzékei szétterítenek egy olyan kiterjedt hálót, aminek segítségével semmi - sem egy falevél lehullása, sem a szellő suhogása, sem a föld alatti vizek csörgedezése - nem kerüli el a figyelmét. Minden lépés, minden moraj, egészen a távoli tengerek partjaiig, egészen azokig a hangokig, amelyeket az Ember sohasem ismerhet meg, mindent, és még többet felfog és összegyűjt tudatának harmóniájában.
Ez a képesség vagy szokás csak az ő fajtájára jellemző. Mégis,megérttette velem, hogy ezt a képességet az Ember is elsajátíthatja.

Nincsenek megjegyzések: