Családállítás & Személyiségintegrációs tréning

Személyiségintegrációs tréning, azaz, személyiségintegrációs családállítás: Emeljük ki és viseljük ékszerként az ékkövet ahelyett, hogy a hátunkon cipeljük a bányát...

Alkotás: tűzzománcok, grafikák, festett kövek, falevelek, fotók, cserépjátékok, írások és más munkák.

Szövegek: a belső kapu napi használata az alkotásban, az életben, a munkában és a közösségben.

Email: szemelyisegintegracios.allitas@gmail.com
Telefon: 0670 590 6972

2007. január 17., szerda

Unikornis 17.


Az Unikornis táplálkozásáról

Ez a világ nagyon jó. Változó éghajlat jellemzi, az évszakok méltóságteljes rendben követik egymást, így minden gyümölcs és mag a hajlamainak megfelelően érhet. De nem minden teremtmény talál élelmet ebben a bőségben! Meglepő, de az Unikornis tartózkodni tud az evéstől, mégis mindig egészséges és erős. Úgy látszik, táplálékát e világ határain kívülről veszi.
Ebből láthatjuk, hogy a húshoz való kötöttsége kisebb, mint a többi állaté, és teste nem olyan, mint a miénk. És bár valaki joggal mondhatja, hogy formája szellemi, de nem kevésbé igaz anyagi testként leírva. Mert olykor valóban ugyanazokat a táplálékokat fogyasztja, mint a többi állat, és ugyanolyan lelkesedéssel.
De nem tolvajként veszi magához az élelmet, és csak azokat az érett gyümölcsöket és magvakat keresi, amiket a bőkezű természet önként felkínál neki. Ezek híján, láttam mér, hogy az Unikornis gyengéden csipegeti a fák legzsengébb leveleit.
Csak a folyóvíz alkalmas arra, hogy szomját csillapítsa.

Amely ágakról az Unikornis evett, azok sokkal bőségesebben fognak teremni.
Az Unikornis sokban különbözik a többi állattól, táplálkozásának módjában is. Mert sohasem hajtja le a fejét, hogy a földről egyen, hanem csak ágakról, vagy lehajló indákról eszik, vagy, sokkal ritkábban, egy általa jól ismert halandó kezéből.
Nem fogyasztja a források, vagy patakok vizét, hanem mindig keres egy vízesést, és onnan iszik magasra tartott fejjel.

Nincsenek megjegyzések: